Intekenen

We starten met het intekenen van de situatie. Elk kavel of object wordt in professionele software omgezet naar een zogenaamd .svg bestand. Dit bestand zorgt ervoor dat hij geschikt is voor alle devices en meeschaalt.

Dus optimaal geschikt voor smartphone, tablets en uiteraard alle laptops en pc's.

Programmeren

Nadat de situatie of plattegrond is ingetekend starten we met programmeren van het .svg bestand. Elk kavel wordt gekoppeld in het systeem en dynamische gemaakt.

Op deze manier is het mogelijk om per kavel in de toekomst zelf de status hiervan bij te houden en eventueel aan te passen. 

Data invoer en koppeling

Wanneer de plattegrond en overzichtskaart is gekoppeld kan de individuele data ingevoerd worden per woning.

Informatie zoals prijs, type woning, oppervlaktes, opties en een eventuele link naar de webpagina van de woning zelf op uw website. 

Integratie in uw website

Als alle gegevens goed zijn nagekeken kan de module gekoppeld worden met uw website. Wij leveren u een technische code die door u zelf of een webmaster geïntegreerd kan worden in uw website.

Op dat moment is de beschikbaarheidsmodule live en kunnen bezoekers van uw website zien wat de status van de woningen binnen u project zijn.

Verkocht, in optie of helaas al zijn verkocht. Uiteraard kunt u deze status van de woningen met een simpele klik real time aanpassen naar wens, op elk tijdstip  wanneer u maar wenst.